Köszöntjük éttermünkben!

 

„Vadat és halat, s mi jó falat szem-szájnak ingere….”

 

ÉTLAPASZTALFOGLALÁS

Rólunk

Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket.
Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ÖN a Vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt!
Ezért a nálunk fellelhető összes étel alapanyagát, gondosan válogatjuk, hisz minőségi alapanyagból lehet minőségi ételt előállítani.
A helyi kistermelők termékeit is beillesztettük étlapunkba, mint például  a kecskesajt, házi készítésű szélesmetélt. Italválasztékunkban is előnyben részesítettük a helyi termelők borait.
„Egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése.”
/Brillat-Savarin francia mesterszakács/

Számos baráti, családi, céges rendezvénynek adunk otthont, középpontba helyezve az Alá Carte étkezést. Rendelkezünk 30 fős különteremmel is, ahol mindez elszeparáltan megvalósítható.
Szezonálisan, számos ételkülönlegességet kínálunk fa tüzelésű kemencénkből!

Éttermünkben megtalálhatóak szárazon érlelt premium marhahús ételek, mint T-Bone steak, illetve Rib-Eye steak is.  Elismerten a legjobb és legfinomabb hús, amit minimum  30-40 napig érlelünk, ezáltal a hús rendkívüli módon puhul meg.
Mindezt a vendég saját maga választhatja ki a vendégtérben található érlelőkamrából.

Vadászcsárda dolgozói.